High School Summer Tech Program

Image may contain: 4 people, people sitting and laptop

A deshiron qe kete vere te mesosh programim? Te zhvillosh aplikacionet e tua?

Gjate muajve te veres – jCoders hap planprogramin INTENSIV  vetem per programim per moshat 14 deri 18.

Python eshte njera nder gjuhet me te popullarizuara.

A e dini se me gjuhen programuese Python jane zhvilluar:

Image result for youtube iconImage result for dropbox iconFile:Google "G" Logo.svgImage result for instagram icon

Dhe shume e shume aplikacione tjera te fuqishme.

Python eshte njera nder gjuhet programuese me te fuqishme, me ane te ciles mund te zhvillojme aplikacione ne shume platforma. Python perdoret per zhvillim te aplikacioneve, analizes se dhenave, inteligjences artificiale, dhe zhvillimit shkencor, ndersa njekohesisht eshte i pershatshem si gjuhe e pare per tu mesuar.

Per te kap mundsine qe te jeni pjese e planprogramit veror plotesoni formen e regjistrimit.

Data e fillimit:

9 Qershor  deri  9 Korrik

Orari:

Hene, Marte, Merkure, Ejte dhe Premte

17:00 deri 20:00

Cmimi:

180 euro per person

NUMRI I VENDEVE ESHTE I LIMITUR!

Nxenesit certifikohen me titullin: Junior Python Developer

Regjistrohuni ne High School Summer Tech

Te gjitha regjistrimet deri me 15 Janar fitojne 10% zbritje
Plotësoni formën për të regjistruar fëmijën tuaj
Te dhenat tuaja jane te mbrojtuara sipas LIGJIT PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE, LIGJI Nr. 03/L-172